Genk: Wij benadrukken dat Trossard niemand heeft willen beledigen of schofferen

Genk: "Wij benadrukken dat Trossard niemand heeft willen beledigen of schofferen"

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 19:01vr 17-05-2019 om 19:01

Het kampioenensucces van KRC Genk kreeg vrijdag een wat wrange nasmaak. Leandro Trossard heeft zich op het grote feest in de Versuz van zijn mindere kant laten zien. Bij Genk is men er als de kippen bij om te reageren op de situatie.

Toen de aanwezige gasten in de Hasseltse discotheek 'Alle boeren zijn homo' inzetten, greep Trossard naar de microfoon en brulde luidkeels mee. Dat kan niet door de beugel, aldus Genk. "Er is gisteren een stevig feestje gebouwd met spelers en supporters en dat heeft tot in de vroege uurtjes geduurd", vertelde communicatieverantwoordelijke Willem Boogaerts op de persconferentie.

"Op een bepaald moment heeft Leandro zich iets te enthousiast laten meeslepen in dat feestgedruis en heeft hij even meegezongen met een supporterslied. Wij willen benadrukken dat Leandro op geen enkele manier iemand heeft willen beledigen of schofferen", eindigt het officiële bericht. Trossard zelf kwam tijdens het perspraatje niet terug op de feiten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Genk Trossard straffen?

(915 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws