Weet niet of zondag mijn laatste match wordt, maar zit in hoek van mijn hoofd

"Weet niet of zondag mijn laatste match wordt, maar zit in hoek van mijn hoofd"

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 18:46vr 17-05-2019 om 18:46

Al wie KRC Genk een warm hart toedraagt, is deze morgen ongetwijfeld opgestaan met een kater. Dat zal niet in het minst gelden voor Leandro Trossard, één van de absolute vedetten bij de nagelnieuwe landskampioen. Die had nog kleine oogjes op de persconferentie van vrijdag.

Zondag wacht immers nog een slotwedstrijd, thuis tegen Standard Luik. "Hoe laat het deze ochtend was? Geen idee, maar heel laat", geeft Trossard toe bij RTBF. "Iedereen werd compleet gek. Als Genkie heb ik een beetje de leiding van de festiviteiten genomen. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat we de titel al op het veld van Anderlecht in de wacht zouden slepen. Het was een onvergetelijk moment", klinkt het.

Nu het feestgedruis al iet of wat gaan liggen is, komt de realiteit weer wat dichterbij. Wat brengt de transfermercato bijvoorbeeld voor Trossard? "We zullen moeten afwachten wat er gebeurt de komende weken. Ik weet niet of het zondag mijn laatste thuiswedstrijd wordt. Maar dat zit wel degelijk ergens in een hoek van mijn hoofd", geeft Trossard toe. De aanvaller kwam overigens in het oog van de storm terecht na het Genkse feestje in de Versuz.

Poll

Speelt Trossard na de zomer nog in Genk?

(163 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws