Belhocine over Vanhaezebrouck naar KAA Gent: “Dat zou een goede zaak zijn”

Belhocine over Vanhaezebrouck naar KAA Gent: “Dat zou een goede zaak zijn”

17-05-2019 15:16
6

Karim Belhocine is momenteel interim-trainer bij RSC Anderlecht. De toekomst van de coach is aldus onzeker. Op een persconferentie hint Belhocine naar een samenwerking met ex-collega Hein Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck wordt genoemd bij een terugkeer naar KAA Gent. “Ik weet niet of Hein naar Gent zal gaan. Als dat zo zou zijn, dan is dat een goede zaak voor Hein en voor AA Gent. Natuurlijk hebben we nog veel contact. Sinds maart wel een beetje minder, maar ik heb veel respect voor Vanhaezebrouck. Hij was heel belangrijk in mijn voetbalcarrière.”

Belhocine ziet een nieuwe samenwerking met Vanhaezebrouck wel zitten. “Hein is nu aan het herbronnen en zich klaar aan het stomen voor eventueel een nieuwe ploeg in juni. Dan zie ik later wel of er ook iets bij is voor mij. Op dit moment ben ik geconcentreerd op onze wedstrijd van zondag in Gent. Vanaf maandag hou ik me bezig met mijn eigen toekomst”, wordt Belhocine geciteerd door Het Nieuwsblad.

Toekomst Belhocine?
De interim-coach van Anderlecht heeft nog niet gesproken over zijn toekomst. “Er is nog geen afspraak met het bestuur om over de toekomst te praten. Ik hou alle deuren open. Zelf T1 blijven of assistent hier of elders. Ik zit nog niet in de positie dat ik zaken kan weigeren, maar ik ben wel fier dat ik voor de grootste club van het land heb gewerkt.”