Samatta pakt de titel met Genk: Harbaoui mag zijn Gouden Stier hebben

Samatta pakt de titel met Genk: "Harbaoui mag zijn Gouden Stier hebben"

17-05-2019 09:49 Laatste update: 10:13
3

KRC Genk heeft op het veld van RSC Anderlecht de landstitel binnengehaald. Spelers, staf en bestuur waren dan ook bijzonder euforisch na afloop. Ally Samatta beseft dat het een immens volksfeest wordt in Genk.

De Tanzaniaan kende een boerenjaar bij Genk. Zelf maakte Samatta al 23 doelpunten in de competitie. "Dit seizoen was geweldig, voor de ploeg en voor mij persoonlijk. Ik heb weinig last gehad van blessures, veel matchen gespeeld en mijn team ook kunnen helpen met goals", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Topschutterstitel
Aan de toekomst wil Samatta nog niet denken. Nu maar eerst genieten van de titel. "Daar haal ik veel voldoening uit. Ik voel me geweldig en dit is misschien wel de mooiste avond van mijn leven tot nu toe. Wat ik nog ga doen vanavond? Feesten! Ik hou af en toe wel eens van een feestje. Eerst vieren en daarna ga ik slapen."

Dat Samatta de Gouden Stier wellicht misloopt, deert hem niet. "De topschutterstitel? Ach, Harbaoui mag zijn Stier hebben. Dat kan mij niets meer schelen. De titel is het enige wat telt voor mij", citeerde Het Nieuwsblad.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proficiat aan @krcgenkofficial, dat zich de Kampioen van België mag noemen 🏆🏆🏆 #jpl #krcgenk #genk #clubbrugge #rsca #standard

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on