De Condé vreest voor vertrek van Clement bij Genk: Dan zullen we dat respecteren

De Condé vreest voor vertrek van Clement bij Genk: "Dan zullen we dat respecteren"

17-05-2019 08:31 Laatste update: 09:58
3

KRC Genk is landskampioen. De Limburgers waren dan ook door het dolle heen. Nu moet de club werken aan volgend seizoen, want heel wat spelers dreigen te vertrekken. En wie weet ook trainer Philippe Clement.

Dimitri De Condé beseft dat een vertrek bij Genk mogelijk is. "Als hij ons zou vertellen dat zijn hart zegt dat hij elders moet gaan werken, zullen we dat respecteren. Racing Genk stopt ook niet bij Philippe Clement, dan gaan we gewoon door", aldus de technisch directeur tegenover Het Laatste Nieuws.

Toch zal Genk er alles aan doen om hun succescoach langer aan zich te binden. "Al hopen we hem natuurlijk bij ons te houden. Philippe is een geweldige trainer, hij haalt het beste naar boven in de spelers. Hij wordt sowieso een toptrainer."

Inkomende transfers
Bovendien lijken spelers als Leandro Trossard en Sander Berge te vertrekken bij Genk. De Condé maakt zich echter geen zorgen voor volgend seizoen. "Wat er ook gebeurt, ook volgend seizoen zullen we een goeie ploeg hebben. We zijn al dicht bij twee akkoorden", verklapt hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proficiat aan @krcgenkofficial, dat zich de Kampioen van België mag noemen 🏆🏆🏆 #jpl #krcgenk #genk #clubbrugge #rsca #standard

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on