Clement spreekt zich uit over zijn toekomst bij Genk: Gun mij de tijd

Clement spreekt zich uit over zijn toekomst bij Genk: "Gun mij de tijd"

17-05-2019 07:00 Laatste update: 09:58
28

Philippe Clement was door het dolle heen na het behalen van de titel met KRC Genk. Een beslissing over zijn toekomst nam de Genk-trainer vooralsnog niet. Nu wil hij eerst genieten van het behalen van het kampioenschap.

"Ik heb mijn beslissing nog niet genomen", vertelde Clement tegenover Het Laatste Nieuws. Binnenkort zal snel duidelijk worden waar de toekomst van de Genk-trainer ligt. "In de komende dagen zullen we pas gesprekken voeren over hoe de toekomst er zal uitzien in Genk, wat het verhaal is binnen de club."

Maar eerst stevig vieren. "Nu wil ik daar niet aan denken. Ik denk dat ik vroeger altijd te snel met het volgende doel bezig was, nu wil ik hierbij stilstaan en ervan genieten. Vanavond ga ik feesten als de beesten. We hebben een heel jaar met de hele staf heel hard gewerkt. Qua sociaal leven is dat praktisch nul en nu wil ik vanavond gewoon genieten", besluit Clement.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proficiat aan @krcgenkofficial, dat zich de Kampioen van België mag noemen 🏆🏆🏆 #jpl #krcgenk #genk #clubbrugge #rsca #standard

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on