OPSTELLING: Geen Schrijvers, maar ook geen Openda in de basis van Club Brugge

OPSTELLING: Geen Schrijvers, maar ook geen Openda in de basis van Club Brugge

16-05-2019 19:25 Laatste update: 19:48
11

Club Brugge gaat op bezoek bij Standard Luik. Blauw-Zwart moet winnen op Sclessin wil het nog kans maken op de titel. De opstellingen zijn vrijgegeven.

Standard zit met een 0 op 12 in een serieuze dip. Eigenlijk moeten de Rouches winnen van Club Brugge wil het nog die derde plek veroveren. Bokadi en Djenepo zijn geblesseerd. Carcela, Fai, Mpoku en Emond zijn gerecupereerd. Van dit viertal is Fai echter de enige die aan de match begint.

Club Brugge heeft drie punten nodig tegen Standard om in het spoor van KRC Genk te blijven. Het is echter al sinds januari 2017 geleden dat Blauw-Zwart nog eens wist te winnen op Sclessin. Bij Club Brugge is Siebe Schrijvers zijn basisplek kwijt na een teleurstellend optreden tegen ex-club Racing Genk. Schrijvers werd uitstekend vervangen door Loïs Openda, maar Ivan Leko kiest met Sofyan Amrabat voor extra zekerheid op het middenveld.

Eerder speelde Club Brugge Standard volledig van de mat in Play-Off 1, het werd 4-0 in het Jan Breydelstadion. In de reguliere competitie won het thuis met 3-0 van Standard, maar op Sclessin waren de Rouches met 3-1 te sterk.