'Geschrokken Atlético Madrid houdt documentaire Griezmann tegen'

'Geschrokken Atlético Madrid houdt documentaire Griezmann tegen'

16-05-2019 10:56
1

Antoine Griezmann heeft zich de woede van Atlético Madrid op de hals gehaald. De Franse spits was van plan om weer een documentaire te maken over zijn mogelijke vertrek, maar toen greep Atlético in.

Dat meldt Cadena SER. Griezmann leek vorig jaar op weg naar FC Barcelona en besloot de knoop door te hakken in een documentaire, genaamd 'La Decision'. Uiteindelijk bleef de Franse aanvaller in Madrid en zette hij zijn handtekening onder een nieuw, meerjarig en lucratief contract. Deze week besloot hij alsnog om Atlético de rug toe te keren.

Griezmann maakte zijn vertrek bekend in een videoboodschap. Volgens Spaanse media gebeurde dat onder lichte dwang, omdat Atlético lucht had gekregen van de plannen van Griezmann om deze zomer wéér een documentaire te maken over zijn toekomst. In plaats van te blijven, was hij van plan bekend te maken dat hij de club zou gaan verlaten.

Met de consternatie rond 'La Decision' in het achterhoofd, besloot Atlético een stokje de steken voor de plannen van Griezmann. Hij werd vervolgens gesommeerd om een videoboodschap op te nemen voor de Atlético-fans. In de tussentijd lijkt het erop dat Griezmann op weg is naar FC Barcelona, dat bereid is de hoofdprijs te betalen.