Vanaken heeft transferopties: Ik hoorde dat zij geïnteresseerd zijn

Vanaken heeft transferopties: "Ik hoorde dat zij geïnteresseerd zijn"

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 09:11do 16-05-2019 om 09:11

Laatste update: donderdag 16 mei 2019 om 09:22do 16-05-2019 om 09:22

Club Brugge-spelmaker Hans Vanaken is bezig aan een topseizoen en lijkt komende zomer een fraaie transfer af te kunnen dwingen. Marc Degryse denkt dat Vanaken de overstap kan maken naar Nederland.

"Ik hoor dat PSV en Ajax geïnteresseerd zijn. Dat kan een eerste opstap zijn voor Hans", aldus de 63-voudig Rode Duivel aan Het Laatste Nieuws. Degryse denkt dat zowel een verhuizing naar Amsterdam als een transfer naar PSV goed uit kan pakken voor Vanaken. "Bij Ajax zou hij meer in de kijker lopen dan bij Club. Al past PSV misschien beter voor hem. Die club is toch iets warmer."

Vanaken speelde dit seizoen 48 wedstrijden voor Club Brugge en kwam in nationaal én internationaal verband tot zeventien doelpunten en achttien assists. De kersverse Rode Duivel werd verkozen tot de beste speler van de Jupiler Pro League en volgde ploeggenoot Ruud Vormer op als winnaar van de Gouden Schoen. Zijn contract in het Jan Breydelstadion werd begin dit seizoen verlengd, waardoor Vanaken nog tot medio 2023 vastligt.

Poll

Heeft Degryse hier gelijk?

(574 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws