Trossard krijgt transfertip: “Daar kan hij een mooie club vinden”

Trossard krijgt transfertip: “Daar kan hij een mooie club vinden”

16-05-2019 09:28
8

Leandro Trossard kent een sterk seizoen bij KRC Genk. Het is nog maar de vraag of de aanvoerder volgend seizoen nog op de Belgische velden te zien zal zijn. Marc Degryse geeft de vleugelaanvaller alvast een transfertip.

Volgens Degryse moet Trossard naar Engeland. "Trossard is dit seizoen volwassen geworden. De kapiteinsband heeft 'm goed gedaan. In Engeland kan hij een mooie club vinden. Wat Tielemans en Dendoncker kunnen in Leicester en Wolverhampton, moet Trossard ook kunnen."

Gilles De Bilde ziet dan weer Spanje als ideale bestemming voor Trossard. "Spanje is ideaal voor hem. Sevilla, Valencia... Dat kan hij aan”, vertelt De Bilde aan Het Laatste Nieuws. KRC Genk moet alvast rekening houden met een vertrek, zo gaat Degryse verder.

"Ik denk dat Champions League spelen niet opweegt tegen kunnen voetballen in Spanje of Engeland voor meer geld. Tenzij je geen goeie club vindt, natuurlijk. Ik zeg maar iets: stel dat Trossard in Engeland naar Cardiff kan en in Spanje naar Villarreal, en Trossard vindt: 'Dat is niet waar ik sta voor te springen', dan kun je als speler inderdaad overwegen om nog een jaartje Champions League te spelen met Genk. Maar als je iets hebt dat je aanstaat, ben je toch gewoon weg?"