‘Liverpool wil Origi behouden en doet eerste contractvoorstel’

‘Liverpool wil Origi behouden en doet eerste contractvoorstel’

16-05-2019 08:11 Laatste update: 08:37
3

Divock Origi staat plots weer helemaal op de radar bij Liverpool. De Rode Duivel kroonde zich tot held in de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona en de Engelse topclub wil hem graag behouden.

Het Laatste Nieuws meldt dat Liverpool haast maakt en Origi een eerste contractvoorstel heeft gedaan. De aanvaller heeft nog een contract voor een jaar, maar The Reds willen die verbintenis snel openbreken. Naar verluidt wil Origi niets overhaast beslissen.

De aanvaller kreeg maar weinig speelminuten dit seizoen en het ziet er naar uit dat dat in de toekomst niet zal veranderen. Liverpool heeft met Salah, Firmino en Mané een vaste voorhoede en ook op de bank heeft Origi concurrentie met Shaqiri en Sturridge. Al zal die laatste Liverpool wel verlaten.

Origi verdient nu ruim 70.000 euro per week en afgelopen zomer mocht Origi de club nog verlaten. Het constant veranderen van gedachten bij Liverpool werkt ook niet in hun voordeel en het kan zijn dat Origi andere oorden zal opzoeken. Wordt ongetwijfeld vervolgd.