Ceulemans werpt licht op titelstrijd: Dat wordt echt heel, héél moeilijk

Ceulemans werpt licht op titelstrijd: "Dat wordt echt heel, héél moeilijk"

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 20:15wo 15-05-2019 om 20:15

Club Brugge moet met nog twee speeldagen te gaan nog steeds drie punten inhalen op KRC Genk. Volgens levende legende Jan Ceulemans gaat dat niet meer lukken: KRC Genk is niet van zijn stuk te brengen.

"Als Clubman hoop ik dat het nog lukt", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Club toont in deze laatste matchen kwaliteit en karakter, ik zie hen die laatste twee wedstrijden (op bezoek bij Standard en thuis tegen Antwerp, red.) ook gewoon zes op zes pakken."

Ceulemans ziet Genk echter hetzelfde doen. "Ik denk niet dat die nederlaag in Brugge hun vertrouwen heeft aangetast", zegt Ceulemans. "Je moet gewoon toegeven dat er weinig discussie was over wie over het hele seizoen de beste was. En Genk ruikt die titel nu ook, volgens mij zijn ze niet van slag."

Ceulemans gelooft dus niet meer in een mirakel. "Club zal er staan, maar Genk heeft na een moeilijke periode getoond dat het kon herrijzen. En het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren na het vertrek van Alejandro Pozuelo kennen we ondertussen ook allemaal. Het wordt echt héél, héél moeilijk om te de titel te pakken."

Poll

Is KRC Genk morgen kampioen?

(457 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws