Italiaans gerucht: Inter wil Vanheusden gebruiken als pasmunt bij toptransfer

Italiaans gerucht: Inter wil Vanheusden gebruiken als pasmunt bij toptransfer

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 19:47wo 15-05-2019 om 19:47

Zinho Vanheusden speelt volgend seizoen mogelijk bij Fiorentina. Het huurcontract van de verdediger bij Standard Luik loopt af na dit seizoen, maar zijn moederclub Internazionale wil hem gebruiken als pasmunt om Federico Chiesa binnen te halen. Dat meldt Corriero dello Sport.

De 21-jarige flankaanvaller, zoon van voormalig Italiaans international Enrico Chiesa, brak dit seizoen helemaal door in de Serie A. Het jeugdproduct van Fiorentina stond 32 keer aan de aftrap. Chiesa scoorde twaalf keer en gaf negen assists. Genoeg om interesse op te wekken van de Italiaanse top.

Volgens Corriero dello Sport droomt Fiorentina van de jackpot. De ploeg van Kevin Mirallas vraagt immers 80 miljoen euro voor Chiesa. Internazionale zou die prijs echter willen drukken door enkele jonge talenten als pasmunt te gebruiken. Yann Karamoh en Zinho Vanheusden worden daarbij geciteerd.

Vanheusden heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Standard Luik. De 19-jarige verdediger veroverde snel een basisplaats en speelde in totaal dertig matchen voor de Rouches. Daarin scoorde hij twee doelpunten. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws