AS: Real Madrid heeft beet en presenteert man van 60 miljoen volgende week

AS: Real Madrid heeft beet en presenteert man van 60 miljoen volgende week

15-05-2019 16:27
4

De megatransfer van Luka Jovic naar Real Madrid wordt volgende week afgerond. Dat meldt het Spaanse AS woensdag. Real tilt de deal bewust over de laatste speeldag in de Bundesliga heen. 

De Koninklijke heeft dat volgens AS zo afgesproken met Eintracht Frankfurt, de werkgever van de 21-jarige Serviër. Aanstaande zaterdag gaat die club op bezoek bij Bayern München. Voor Bayern is dat het kampioensduel, Eintracht is nog in de race voor de cruciale vierde plaats in de Duitse competitie. 

Direct na het competitieslot worden alle plooien gladgestreken en signeert Jovic een meerjarig contract in Madrid. Real betaalt een slordige 60 miljoen euro voor de goalgetter. Eintracht huurde Jovic sinds 2017 van Benfica en lijfde hem, dankzij een koopoptie, onlangs definitief in. Jovic kostte in april zeven miljoen euro. Eintracht maakt binnen een maand dus ruim 50 miljoen euro winst.

Jovic tekende dit seizoen voor 27 doelpunten in de Bundesliga en de Europa League. Op termijn moet de international de opvolger worden van Karim Benzema. Volgens Spaanse media is Real ook bezig met de komst van Eden Hazard (Chelsea) en Ferland Mendy (Lyon). 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie