Degryse ziet Antwerp komende jaren strijden voor titel: “Natuurlijk kan dat”

Degryse ziet Antwerp komende jaren strijden voor titel: “Natuurlijk kan dat”

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 15:44wo 15-05-2019 om 15:44

Antwerp is dé revelatie van het seizoen. The Great Old is al zeker van een vierde plek en ze mikken nu op plaats drie. Volgens Marc Degryse kan Antwerp zelfs uitgroeien tot een stabiele topclub in de Belgische hoogste klasse.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine ziet Degryse Antwerp komende jaren capabel om mee te strijden voor de titel. “Natuurlijk. Als Gent dat kon, waarom Antwerp dan niet? Een paar jaar geleden sprak ik met Luciano D'Onofrio in het kader van een eventuele overname van Beerschot. Hij snapte niet hoe zo'n stad geen topclub had.”

“Toen al zei hij: 'Als ik nog eens iets in het voetbal doe, zal het in Antwerpen zijn.'”, vervolgt Degryse. “Ik weet wat hij waard is als clubleider. Toen ik nog bij Club werkte, merkte ik hoe goed hij het voetbal kende, maar vooral hoe hard hij kon zijn tijdens onderhandelingen.”

Er gingen ook geruchten dat D’Onofrio Anderlecht wilde overnemen. “Handelen met hem was toen niet evident (lacht). De geruchten dat hij Anderlecht zou overnemen heb ik nooit geloofd. Luciano laat een project niet vallen, hij zit goed bij Antwerp en bouwt die club stap voor stap op.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Degryse hier gelijk?

(305 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws