Voorzitter Essevee reageert op boycot van fans en het voorbije seizoen

Voorzitter Essevee reageert op boycot van fans en het voorbije seizoen

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 15:13wo 15-05-2019 om 15:13

Dat Zulte Waregem dit jaar geen topjaar gehad heeft kan je niet onder stoelen of banken steken. Het staat op dit moment vierde in Play-Off 2B. De ploeg van Francky Dury eindigde in de competitie slechts elfde. Daarmee heeft het geen enkele kans meer om Europa League te spelen. Maar voorzitter Carl Ballière blijft geloven in een rooskleurige toekomst voor zijn club. 

Na de 0-5 nederlaag tegen KV Kortrijk in eigen huis vorige zaterdag kwamen enkele supporters met een boycot op de proppen. Daarom wouden de spelers zich absoluut laten zien tegen Waasland-Beveren. Essevee won met overduidelijke cijfers, 0-5. Nu heeft ook voorzitter Carl Ballière op de actie van de supporters en het voorbije seizoen gereageerd. "Over 3 dagen valt voor Essevee het doek over seizoen 18-19, een seizoen waarbij onze club ver beneden de sportieve verwachtingen is gebleven. We begrijpen de ontgoocheling, het ongeloof en het ongenoegen bij supporters en partners. Alleen door volgend seizoen beter te doen, kunnen we dit enigszins goedmaken." laat de voorzitter van de West-Vlamingen weten op de clubsite.

"Ik kan het geloof in een mooie toekomst voor Essevee alleen herhalen. Want laten we dat niet vergeten: de kern van deze club staat als een huis. Met hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert hebben we de voorbije jaren stevige fundamenten kunnen leggen: infrastructureel, financieel én sportief. Ik ben er mij van bewust dat er ons nog ontzettend veel werk wacht. Samen met de Raad van Bestuur zal ik er de komende weken en maanden op toezien dat de juiste lessen worden getrokken, actie wordt genomen en hard wordt voortgewerkt zodat we volgend seizoen TOPE opnieuw met trots naar Essevee kunnen opkijken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws