Anderlecht wilde shoppen bij Genk: 'De Condé stond op verlanglijst'

Anderlecht wilde shoppen bij Genk: 'De Condé stond op verlanglijst'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 12:00wo 15-05-2019 om 12:00

Met de komst van Marc Coucke kwam ook Luc Devroe bij RSC Anderlecht aan bod. De sportief manager bleef echter niet lang bij paars-wit en is inmiddels al vertrokken. Het had niet veel gescheeld of Anderlecht had een andere sportief manager.

Momenteel moet Frank Arnesen samen met Michael Verschueren en Pär Zetterberg voor het sportieve beleid van de club zorgen. Sport/Voetbalmagazine weet dat Anderlecht ook probeerde te shoppen bij KRC Genk. Zo stond Dimitri De Condé volgens het weekblad op de verlanglijst van de Brusselaars.

Na het vertrek van Devroe ging Verschueren op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Het werd Arnesen, maar ook De Condé was in de running bij Anderlecht. De Condé besloot echter om Genk nog niet te verlaten.

Het was overigens niet de eerste keer dat Anderlecht dacht aan De Condé. Twee jaar geleden, toen Herman Van Holsbeeck nog manager was bij paars-wit, werd De Condé ook gelinkt aan Anderlecht.

Buitenland
De prestaties van De Condé bij Genk zijn ook niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. Zo liet ex-Genktrainer Mario Been de naam van De Condé nog vallen bij Feyenoord. De Nederlandse topclub is op zoek naar een nieuwe sportieve baas door het aankomende vertrek van Martin van Geel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws