“Een terugkeer naar de Jupiler Pro League? Pas voor binnen jaar of drie”

“Een terugkeer naar de Jupiler Pro League? Pas voor binnen jaar of drie”

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 10:00wo 15-05-2019 om 10:00

In de wandelgangen klonk het verhaal dat Club Brugge dacht aan Simon Mignolet. Blauw-Zwart hoeft zich evenwel geen illusies te maken. De tweede doelman van Liverpool denkt nog niet aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Dit seizoen speelde Mignolet de tweede viool bij Liverpool. Bij de Champions League-finalist ligt hij nog twee jaar onder contract. Liverpool zal deze zomer evenwel niet moeilijk doen als een club de doelman wil overnemen.

Maar naar België trekt Mignolet niet. “Daar is Simon op dit moment nog te ambitieus voor. Ik weet niet wie dat gerucht lanceerde, maar zoiets is pas voor binnen een jaar of drie, vier”, stelt zijn zaakwaarnemer Nico Vaesen in Sport/Voetbalmagazine.

Liverpool kent – ondanks dat het net naast het kampioenschap greep – een geweldig seizoen. Mignolet had daar sportief gezien weinig aandeel in. “Op het veld zag je hem weinig, maar in de kleedkamer was zijn inbreng groot. Daarvoor werd hij trouwens ook geloofd, een tijdje terug, door ploegmaats én trainer, meent Vaesen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Mignolet deze zomer op zoek naar een nieuwe club?

(263 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws