Degryse tipt nieuwe Anderlecht-trainer én spreekt zich uit over transferzomer

Degryse tipt nieuwe Anderlecht-trainer én spreekt zich uit over transferzomer

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 08:30wo 15-05-2019 om 08:30

RSC Anderlecht zoekt in alle rust verder naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Michael Verschueren gaf onlangs aan dat er nog een 5-tal kandidaten overblijven. Marc Degryse weet alvast wie hij zou kiezen.

"Ik denk wel dat ze een buitenlander moeten halen", opent de analist in Sport/Voetbalmagazine. Degryse denkt daarbij een Bernd Storck. De Duitser neemt na dit seizoen afscheid van Royal Excel Moeskroen, nadat hij Les Hurlus probleemloos in de hoogste klasse hield.

Storck kan voor een nieuwe wind zorgen bij Anderlecht. "Al weet ik niet zeker of dat dé oplossing is. Ik zou iemand als Bernd Storck geen slechte keuze vinden, als je ziet hoe hij Moeskroen qua discipline en speelwijze in geen tijd naar zijn hand heeft gezet", gaat hij verder.

Kuis houden in spelersgroep
Degryse merkt op dat Anderlecht vooral op het vlak van spelers een koerswijziging moet ondergaan. "Paars-wit heeft goeie spitsen nodig, en verdedigers die zich op hun gemak voelen in balbezit. Er moet veel veranderen deze zomer."

"Wie van de huidige spelers het niveau heeft? Niet veel: Sven Kums, Adrien Trebel, een paar jongeren zoals Yari Verschaeren", besluit de gewezen Rode Duivel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou Storck een goede optie zijn voor RSCA?

(513 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws