'Bayern München zoekt nieuwe trainer en komt uit bij revelatie uit Bundesliga'

'Bayern München zoekt nieuwe trainer en komt uit bij revelatie uit Bundesliga'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 08:45wo 15-05-2019 om 08:45

RB Leipzig-trainer Ralf Rangnick zou wel eens een interessante optie kunnen zijn voor Bayern München. Volgens BILD was de zestigjarige Duitser eerder in beeld bij Der Rekordmeister en zou hij nu een optie kunnen zijn om trainer Niko Kovac op te volgen.

Bij de huidige nummer drie van de Bundesliga staat volgend seizoen Julian Nagelsmann aan het roer. Rangnick komt daardoor vrij en zou volgens BILD een optie kunnen zijn voor Bayern. Rangnick zou er niet veel voor voelen om weer een mangementfunctie te vervullen en staat open voor een baan als trainer.

Bij Bayern München houdt men eventuele kandidaten nauwlettend in de gaten, omdat de toekomst van de huidige trainer Niko Kovac onzeker is. Mocht de 47-jarige Kroaat de landstitel verspelen of de finale van de beker verliezen, kan het volgens BILD wel eens einde verhaal zijn. Kovac heeft bij Bayern nog wel een contract tot 2021. Wat bovendien in het voordeel van de trainer werkt, is dat Bayern nog weinig alternatieven heeft.

Daarom komt de krant nu met de naam van Rangnick. Volgens BILD zou het namelijk niet voor het eerst zijn dat Bayern hem op de korrel heeft. Bayern had twee jaar geleden interesse in Rangnick, toen om de functie van technisch directeur te bekleden. Die vacature werd uiteindelijk ingevuld door Hasan Salihamidzic

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws