Lombaerts verrast: Wist je dat ik in november dichtbij KAA Gent stond?

Lombaerts verrast: "Wist je dat ik in november dichtbij KAA Gent stond?"

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 08:02wo 15-05-2019 om 08:02

Nicolas Lombaerts (34) gaat bijna zijn laatste contractjaar in bij KV Oostende. Een nieuwe uitdaging gaat de 39-voudig Rode Duivel niet uit de weg, al verklapt de verdediger dat hij ei zo na voor een verrassende transfer stond.

"Wist je dat ik in november dicht bij KAA Gent stond?" , verrast Lombaerts tegenover Het Laatste Nieuws.  Uiteindelijk kwam er alsnog een kink in de kabel. "We hebben gesproken en het ging de goeie kant uit, KV Oostende zou niet moeilijk doen. Plots is alles afgesprongen."

Lombaerts heeft echter geen flauw benul hoe het komt dat de deal met Gent alsnog werd afgeblazen. "Waarom? Geen idee. Jammer... Dat was nog eens een mooie uitdaging geweest. Afsluiten waar mijn profcarrière begonnen was."

Toekomstplannen
Na zijn actieve carrière als voetballer wil Lombaerts wel graag in het voetbal blijven. "Ik ben alvast van plan om toch mijn trainersdiploma te halen. Eens kunnen denken als een trainer en dan zien of me dat bevalt. Nu ben ik veel meer met tactiek bezig dan pakweg vijf jaar geleden.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan Lombaerts het niveau van een topclub nog aan?

(278 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws