'Club Brugge kan Wesley vervangen door kampioenenmaker van KAA Gent'

'Club Brugge kan Wesley vervangen door kampioenenmaker van KAA Gent'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 07:00wo 15-05-2019 om 07:00

Club Brugge geeft zich nog niet gewonnen in de titelstrijd. Tegen KRC Genk liet het dat duidelijk zien. Vooral Wesley Moraes speelde ijzersterk, al lijkt hij op weg naar een zomerse transfer. Club Brugge zoekt al naar een mogelijke opvolger.

Weg is Wesley nog niet, want Club Brugge plakt een vraagprijs van maar liefst dertig miljoen euro op het hoofd van de Braziliaan. Toch lijkt niks een vertrek uit het Jan Breydelstadion in de weg te staan. Wesley gaf recent nog aan dat hij zich absoluut klaar voelt voor een stap hogerop in zijn voetballoopbaan.

Ex-Buffalo
Met zijn imposante figuur is Wesley een moeilijk te vervangen type, al komt er volgens Sport/Voetbalmagazine de komende weken eentje vrij. 'Een vervanger zal wat kosten, al is er eentje vrij met een gelijkaardig profiel: Laurent Depoitre. Ooit de missing link bij de Gantoise', tipt het weekblad de éénvoudig Rode Duivel.

Depoitre is over enkele weken einde contract bij Huddersfield Town, dat degradeerde uit de Premier League. Club Brugge kan de ex-spits van KAA Gent dus gratis inlijven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Depoitre een aanwinst zijn voor Club Brugge?

(925 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws