Gent en KV Mechelen rouwen mee: Pedersen krijgt verschrikkelijk nieuws te horen

Gent en KV Mechelen rouwen mee: Pedersen krijgt verschrikkelijk nieuws te horen

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 22:49di 14-05-2019 om 22:49

Laatste update: dinsdag 14 mei 2019 om 23:22di 14-05-2019 om 23:22

Nicklas Pedersen moet noodgedwongen een punt zetten achter zijn loopbaan. De schade aan de knie van de 31-jarige ex-aanvaller van KAA Gent en KV Mechelen is te groot om verder te voetballen, zo laat FC Emmen dinsdag weten.

Pedersen liep de blessure begin februari al op tijdens de training van Emmen. Op doktersadvies moet de Deen zijn kicksen nu opbergen, meldt de Drentse club. Hij speelde op 26 januari 2019 zijn laatste wedstrijd voor de Nederlanders. Hij viel toen na tachtig minuten in op bezoek bij VVV-Venlo, bij een 2-2 stand. Pedersen had een belangrijk aandeel in de winnende treffer van Michael Chacón diep in blessuretijd.

Pedersen maakte verder onder meer indruk op de Drentse fans met zijn twee doelpunten op bezoek bij FC Groningen (1-2) en twee goals tegen PSV (2-2) op De Oude Meerdijk. De veertienvoudig international van Denemarken was sinds afgelopen zomer actief bij Emmen. Hij begon het seizoen als basisspeler, maar moest daarna vooral genoegen nemen met een rol als invaller.

In Nederland kwam Pedersen eerder uit voor FC Groningen. In ons land kwam de technicus uit voor KV Mechelen, KV Oostende en Gent. Bij die teams liet hij geregeld vlagen van zijn genie zien, maar werd hij steeds weer geconfronteerd met blessureleed. Mede daardoor kon Pedersen zich nooit écht helemaal doorzetten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws