'Kara Mbodj terug fit bij RSCA, klaar voor duel met Racing Genk'

'Kara Mbodj terug fit bij RSCA, klaar voor duel met Racing Genk'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 21:50di 14-05-2019 om 21:50

Kara Mbodji is terug fit bij RSC Anderlecht. De Senegalese centrale verdediger haakte geblesseerd af tegen Antwerp met pijn aan de rug, maar Kara is nu terug fit. Hij zou klaar zijn voor een duel met ex-ploeg KRC Genk, dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De rugpijn is weg. Kara Mbodji heeft de groepstrainingen bij Anderlecht hervat. Mocht Kara inzetbaar zijn tegen KRC Genk, dan komt hij waarschijnlijk in de plaats Bubacarr Sanneh. Bubacarr Sanneh liet op de Bosuil geen  al te goede indruk na en Kara zou zijn vervanger kunnen zijn tegen Genk. "Hoewel het contract van Kara tot 2020 (met optie) loopt, menen insiders dat een vertrek voor RSCA wel bespreekbaar is wegens zijn zware loon. Kara zelf staat niet te springen om te vertrekken." schrijft Het Laatste Nieuws.

Kara kwam deze winter terug na een uitleenbeurt aan het Franse Nantes. Anderlecht wou de Senegalees in 2017 van de hand doen nadat onderzoeken uitwezen dat Kara's knie kapot was. Alleen Nantes kwam op de proppen om hem te huren, maar die uitleenbeurt was geen groot succes. Deze winter keerde hij terug naar de Brusselaars en kwam in het Astridpark tot vijftien optredens.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Anderlecht Kara in het Astridpark houden?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws