'Paris Saint-Germain wil drietal van Real Madrid en biedt 210 miljoen euro'

'Paris Saint-Germain wil drietal van Real Madrid en biedt 210 miljoen euro'

14-05-2019 17:07
4

Een opvallend transfergerucht in Frankrijk: Paris Saint-Germain heeft zijn zinnen gezet op Toni Kroos, Isco én Gareth Bale. Volgens Le Parisien wil de Franse kampioen liefst 210 miljoen euro betalen voor het drietal van Real Madrid.

De Franse krant weet dat Bale mag vertrekken uit de Spaanse hoofdstad en ook Kroos en Isco zijn onder trainer Zinedine Zidane niet zeker meer van hun plek. Het is een 'tegenaanval' van PSG, aangezien sterspelers Neymar en Kylian Mbappé juist veelvuldig in verband worden gebracht met Real Madrid.

PSG beleefde opnieuw een teleurstellend seizoen. Hoewel de ploeg van trainer Thomas Tuchel met een straatlengte voorsprong kampioen werd in de Ligue 1, kwam de uitschakeling tegen Manchester United in de achtste finale van de Champions League hard aan. De steenrijke eigenaren willen de selectie dan ook van een kwaliteitsimpuls voorzien.

Onder meer Edsinon Cavani en Julian Draxler moeten in de zomer plaatsmaken. Laatstgenoemde zou naar Bayern München kunnen vertrekken. Naast Kroos, Isco en Bale is PSG naar verluidt ook in de race voor David De Gea en Ander Herrera.