Robben worstelt met toekomstkeuze: 'Niet makkelijk de juiste beslissing te nemen'

Robben worstelt met toekomstkeuze: 'Niet makkelijk de juiste beslissing te nemen'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 16:30di 14-05-2019 om 16:30

Arjen Robben is er nog altijd niet over uit waar zijn toekomst ligt. De voormalig international van Oranje hoopt binnen twee weken zijn beslissing kenbaar te kunnen maken, zo laat hij weten tijdens een persconferentie van Bayern München.

"Mijn focus ligt volledig op zaterdag. Natuurlijk praat ik met mijn vrouw en mijn familie over mijn toekomst. Maar ik heb nog altijd geen besluit genomen", aldus Robben. Bayern München kan zich zaterdag kronen tot landskampioen van Duitsland door in eigen stadion af te rekenen met Eintracht Frankfurt. Een week later volgt ook nog de bekerfinale tegen RB Leizpig.

Moeilijke beslissing
Daarna zit het er voor Robben op en moet hij toch echt een knoop door gaan hakken over zijn toekomst. "Ik ben eigenlijk al laat, maar dat heeft natuurlijk met mijn blessure te maken gehad", stelt hij. "Ik hoop in de komende twee weken een beslissing te nemen, maar ik kan niets beloven. Ik merk dat het erg lastig voor me is. Het is niet makkelijk om de juiste beslissing te nemen."

"Het eind komt dichterbij. Het makkelijkste is natuurlijk om te zeggen: ik stop helemaal. Maar als je zegt: ik speel door... Waar? Welk niveau? Waarheen?", vervolgt Robben. "Ik denk dat het hele pakket moet kloppen. Niet alleen op voetbalgebied, maar ook voor de familie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws