Benson mag hopen op EK met de U21: Hij biedt kwaliteit, hé

Benson mag hopen op EK met de U21: "Hij biedt kwaliteit, hé"

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 14:41di 14-05-2019 om 14:41

Over een maand en twee dagen speelt de nationale U21 haar eerste wedstrijd op het EK in Italië en San Marino. Bondscoach Johan Walem werkt toe naar het selectiemoment. Moeskroen-smaakmaker Manuel Benson mag ook hopen op een uitnodiging. 

Benson is weer fit en dat is ook goed nieuws voor Walem, die de flankaanvaller mogelijk aan het werk wil zien tijdens de vriendschappelijke match tegen Frankrijk. "Zijn terugkeer is een meevaller. Benson heeft het afgelopen jaar een geweldige evolutie doorgemaakt. Hij biedt kwaliteit, hé, en dat op beide flanken. Bedoeling is om hem zeker mee te nemen naar de oefenmatch tegen Frankrijk, nadien zien we wel", laat Walem weten aan Het Belang van Limburg.

De 22-jarige Benson werd dit seizoen door Racing Genk uitgeleend aan Moeskroen. Met zes goals en acht assists in 27 wist hij hoge ogen te gooien. Dat is ook Walem niet ontgaan. Benson verdween na zijn debuut in maart 2017 uit beeld bij Walem, maar komt dankzij zijn geslaagde uitleenbeurt weer volop in aanmerking voor een selectie. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws