Nainggolan laat woelige periode achter zich en praat over zijn toekomst

Nainggolan laat woelige periode achter zich en praat over zijn toekomst

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 13:12di 14-05-2019 om 13:12

Radja Nainggolan kwam een tijdje geleden in opspraak bij Internazionale, maar de rust is teruggekeerd rond de persoon van Il Ninja. Tegenover Het Laatste Nieuws kijkt hij uit naar de toekomst met Inter.

De Italiaanse topclub vecht voor een plek in de Champions League. “Alle ploegen achter ons (Atalanta, Milan, Roma, Torino en Lazio, red.) hadden gewonnen, dus er zat wel wat druk op. Chievo mag dan al wel zeker zijn van degradatie, ze maakten het ons niet makkelijk. Maar alleen de drie punten waren van belang.”

Nainggolan ging bij Inter in de clinch met het bestuur en de fans, maar alles lijkt opgeklaard. “We doen het nu al beter dan vorig seizoen. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal: Napoli wordt moeilijk en Empoli vecht nog tegen degradatie. Zelf ben ik blij nu regelmatig te spelen en verlost te zijn van blessures. Hopelijk kan ik die lijn naar volgend seizoen doortrekken.”

Spalletti?
Zal Inter het vertrouwen in Luciano Spalletti behouden? De naam van Antonio Conté gaat alvast rond. “Ach, kritiek op de coach zal er altijd zijn in het voetbal wanneer het wat minder gaat. Maar voor mij voelt het alsof Inter het beter doet dan vorig seizoen en hopelijk resulteert dat in een nieuwe Champions League-stek.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Inter volgend seizoen Champions League spelen?

(53 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws