Bölöni niet te spreken over onduidelijkheid: “Het beïnvloedt echt alles”

Bölöni niet te spreken over onduidelijkheid: “Het beïnvloedt echt alles”

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 12:24di 14-05-2019 om 12:24

Antwerp is al zeker van plek vier en hoopt uiteindelijk zijn derde plek vast te houden. Het blijft echter wachten op een definitieve verdeling van de Europese tickets. Laszlo Bölöni is niet te spreken over de huidige situatie.

“Ik begrijp niet dan men het zo ver heeft laten komen met heel dat gedoe rond KV Mechelen”, begint de Roemeen tegenover Het Nieuwsblad. “Als alles goed gaat, vertrek ik volgende week op vakantie. Toch zal ik nog niet weten of we twee, drie of misschien géén Europese voorrondes spelen (is afhankelijk van een eventuele Mechelse veroordeling, red.).”

Antwerp wil de Europa League in. “De situatie heeft een impact op alle ploegen en beïnvloedt álles: de rustperiode van mijn spelers, maar ook de voorbereiding op het volgende seizoen. Iedereen, zowel mijn spelers als de fans, willen nu naar die Europa League.”

“We zijn op twee jaar tijd razendsnel gegroeid, zowel qua spelersmateriaal als omkadering. Het is echter gemakkelijker om op dit niveau te geraken dan er te blijven. Of we net daarom voor een moeilijk seizoen staan? Dat zal van de input aan versterkingen afhangen”, aldus de oefenmeester van Antwerp.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws