Lampard ziet Hazard vertrekken: Ik had zijn potentieel vanaf dag één gezien

Lampard ziet Hazard vertrekken: "Ik had zijn potentieel vanaf dag één gezien"

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 22:33ma 13-05-2019 om 22:33

Dat Eden Hazard Chelsea FC straks inruilt voor Real Madrid, staat inmiddels als een paal boven water. Hoogstwaarschijnlijk wordt de transfer de komende weken officieel gemaakt. Frank Lampard brengt nu al een afscheidsrede voor Hazard.

Toen Hazard binnenkwam in Chelsea, stond hij nog in de schaduw van legende Lampard. Jaren later is onze landgenoot daar helemaal uitgetreden. "Hij is bij de topspelers van de wereld, ik denk dat iedereen dat weet. Het was een plezier om hem te zien in de Premier League. Hij was ook een plezier om mee samen te spelen", blikt Lampard terug op hun gezamenlijke periode voor TalkSport.

"Ik had zijn potentieel vanaf dag één gezien, toen hij voor het eerst trainde op Chelsea. Natuurlijk is het ontgoochelend dat de Premier League hem verliest, en al zeker Chelsea. Eden Hazard vervang je niet. Je moet andere manieren vinden, misschien door enkele jongere spelers of het team. Dat is, natuurlijk, áls ze hem verliezen. Dat weten we nog niet zeker", houdt Lampard toch nog een slag om de arm.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Chelsea gaat diep vallen na het vertrek van Hazard

Dat denk ik wel
76%
Dat denk ik niet
24%
(155 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws