Zwaard van Damocles deert Mechelse fans niet: aboverkoop verloopt erg vlot

Zwaard van Damocles deert Mechelse fans niet: aboverkoop verloopt erg vlot

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 22:00ma 13-05-2019 om 22:00

Laatste update: maandag 13 mei 2019 om 22:12ma 13-05-2019 om 22:12

Ondanks de lopende rechtzaak in verband met het omkoopschandaal leeft KV Mechelen de laatste weken op een wolk. Na de titel in Eerste Klasse B, de bijbehorende promotie naar Eerste Klasse A én bekerwinst, houden de fans meer dan ooit van hun favoriete club.

De abonnementenverkoop van KV Mechelen is daarvan het beste bewijs. Maandagavond kwam Malinwa met een huidige stand van zaken naar buiten. Tot op heden zijn liefst 7.500 seizoenskaarten aan de man gebracht. Daarmee zit de eerste fase van de verkoop erop.

Via de website laat geel-rood weten dat de voorrangsperiode, waarin abonnementhouders van vorig seizoen hun plaatsje kunnen vernieuwen, voorbij is. Momenteel kan de Mechelse supporter wel nog genieten van de voordeelperiode. Meer bepaald gaat het om twintig procent korting op de aankoop van het abonnement.

Het ziet er dus naar uit dat KVM in de komende weken nog heel wat meer mensen zal overtuigen om zich een seizoen aan de club te binden. Dat is best opvallend, aangezien Operatie Propere Handen binnenkort haar ontknoping nadert. Mechelen hangt mogelijk zelfs degradatie (naar 1B) mét puntenaftrek boven het hoofd.

Poll

Zou jij een abonnement kopen voor je favoriete club in deze situatie?

(143 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws