'Lille OSC wil tot 12 miljoen euro betalen voor revelatie uit de JPL'

'Lille OSC wil tot 12 miljoen euro betalen voor revelatie uit de JPL'

13-05-2019 19:31
3

Charleroi kon de laatste maanden rekenen op een bijzonder sterke Victor Osimhen. De Nigeriaanse aanvaller scoort aan de lopende band. Die goede periode kan hij nu ook verzilveren.

Osimhen is dit seizoen al goed voor zestien competitietreffers. Bij Charleroi is de spits helemaal doorgebroken. De kans is dan ook klein dat hij volgend seizoen nog op de Belgische velden te zien zal zijn. Er is volgens Het Laatste Nieuws ook bijzonder veel interesse in de aanvaller.

Zo is Lille OSC bijzonder concreet voor Osimhen. De topploeg uit Frankrijk zou tot maar liefst twaalf miljoen euro willen betalen voor Osimhen. Dat klinkt voor Charleroi als muziek in de oren. De club huurt hem nog van VfL Wolfsburg, maar kan er wel nog flink aan verdienen.

In het huurcontract staat namelijk een aankoopoptie van 3,5 miljoen euro. Die moet echter voor 1 juni gelicht worden. "U twijfelt toch niet dat dit zal gebeuren?", reageerde manager Mehdi Bayat. "Er is véél interesse, maar de afspraak is dat we na het seizoen alles rustig gaan bekijken."