UPDATE: 'Anderlecht heeft Algerijnse back nog altijd op de radar staan'

UPDATE: 'Anderlecht heeft Algerijnse back nog altijd op de radar staan'

13-05-2019 19:00 Laatste update: 12-06-2019 21:05
6

Komende zomer belooft het weer druk te gaan worden. RSC Anderlecht zal zich proberen versterken, maar ook Club Brugge lijkt bezig aan een vernieuwing van de kern. Beide clubs hebben het vizier ook gericht op dezelfde speler.

Zo weet men bij Foot Mercato dat Club Brugge en RSC Anderlecht in dezelfde vijver proberen te vissen. Beide topclubs hebben het vizier namelijk gezicht op Naoufel Khacef, een 21-jarige linkerflankverdediger.

Khacef speelt momenteel in Algerije voor NA Hussein Dey. Hij kwam al vijf keer uit voor de Algerijnse beloftenploeg en hoopt nu de stap richting Europa te kunnen zetten.

Club Brugge en Anderlecht zijn echter niet de enige ploegen die interesse tonen. Ook OGC Nice, Stade Brest, Osmanlispor, Gaziantepspor en Lugano hebben de Algerijn op het verlanglijstje staan.

Update 12/06, 21.05: Rond Khacef is het al een paar weken stil, maar volgens actuafoot is de Algerijnse back nog altijd in beeld bij Anderlecht. Nice, Reims en Fiorentna worden evenwel ook genoemd als mogelijke volgende bestemming van Khacef.