Van Crombrugge heeft laatste match bij Eupen gespeeld: “Mijn toekomst ligt daar”

Van Crombrugge heeft laatste match bij Eupen gespeeld: “Mijn toekomst ligt daar”

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 15:12ma 13-05-2019 om 15:12

Hendrik Van Crombrugge zal niet meer in actie komen voor Eupen. De sluitpost zal Eupen aan het einde van het seizoen verlaten en tweede doelman Niasse krijgt nu zijn kans.

“Ik heb van de directie te horen gekregen dat ik niet meer mocht spelen”, laat Van Crombrugge aan Het Laatste Nieuws weten. “Ik gun Niasse die basisplaats voor de resterende wedstrijden. Hij heeft de voorbije maanden samen met mij flink wat vorderingen gemaakt en leverde hier op Stayen trouwens een uitstekende prestatie.”

Van Crombrugge krijgt aldus geen afscheidsmatch. “Dat is nergens voor nodig. Ik heb mij altijd tot het uiterste ingezet om naar best vermogen te presteren en de club is steeds correct geweest met mij. Daar blijft het bij en dat is voor mij oké.”

De goalie geeft ook toe waar zijn toekomst ligt “Mijn toekomst? Die ligt in het buitenland. Ik heb al contacten, maar op dit ogenblik is er nog niks concreet. Al of niet Europees spelen is een belangrijke factor, waar mijn uiteindelijke bestemming grotendeels van afhangt.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede stap voor Van Crombrugge?

(330 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws