Hazard stuurt aan op vertrek bij Chelsea: Niet op andere gedachten te brengen

Hazard stuurt aan op vertrek bij Chelsea: "Niet op andere gedachten te brengen"

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 11:25ma 13-05-2019 om 11:25

Eden Hazard heeft zijn keuze gemaakt. Na de laatste competitie wedstrijd van Chelsea (0-0 tegen Leicester City) heeft Hazard duidelijk laten verstaan dat hij hoopt dat de deal met Real Madrid zo snel mogelijk rond komt.

Hazard is net als de fans het wachten en de onduidelijkheid beu. "Ook ik had het liever anders gezien, maar helaas is dat niet gebeurd. Ik ben nog altijd aan het wachten. Net als jullie aan het wachten zijn en ook de fans nog altijd in het ongewisse blijven", citeert Het Laatste Nieuws de superster van The Blues.

Chelsea besloot de Premier League als nummer drie en verdiende zo een ticket voor de Champions League. Dat verandert voor Hazard echter niks aan de zaak. "Ik heb mijn beslissing genomen, maar ik heb niet alles in de hand. Ik heb de club een aantal weken geleden nogmaals gezegd wat ik wil. Zelfs een top 4-plaats brengt me niet op gedachten. Mijn besluit staat vast", klinkt het overtuigend.

Uit alles blijkt dat de Rode Duivel staat te popelen om zijn droomtransfer naar Real Madrid te realiseren. Hoewel Chelsea 140 miljoen euro vraagt, terwijl Real meer aan een som van 100 miljoen euro denkt, verwacht het Spaanse Marca dat een megadeal een kwestie van tijd is.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws