Lamkel Zé over temperament: 'Hou mij tegen of ik bega stommiteiten'

Lamkel Zé over temperament: 'Hou mij tegen of ik bega stommiteiten'

13-05-2019 10:30
9

Antwerp kon zondagmiddag dankzij Didier Lamkel Zé een punt thuishouden tegen Anderlecht. De Kameroener heeft het vaak moeilijk om zijn temperament in te tomen, en dat bleek tegen Anderlecht weer.

Lamkel Zé wilde in de clinch gaan met Anderlecht-speler Dennis Appiah, maar zijn ploegmaats trokken hem weg. "Ik was nog steeds woedend voor die rode kaart die ik kreeg tegen Standard, want dat was er geen. En ondertussen zag ik mijn maats verliezen van Genk", klinkt het in Gazet Van Antwerpen.

Tegen Anderlecht zat hij daar duidelijk nog mee. "Ik was op weg naar een goeie kans en Appiah ging aan mijn truitje hangen.Tja, als ik in een colère schiet, moet je mij kalmeren of ik bega stommiteiten. Al een geluk dat de leiders van de groep dat doen. Het blijft een werkpunt, maar met de tijd zal dat beteren", vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

Lamkel Zé wisselt opvallend vaak van positie, maar dat mag van coach Laszlo Bölöni. "Ik begin altijd op rechts, want daar zet de coach me neer. Maar Baby en ik kunnen het goed met elkaar vinden. Dus wisselen we soms van flank. De coach vraagt dat niet, wij doen het gewoon. En ik weet: zolang de coach lacht, is het oké. Lacht hij niet meer, dan zitten we met een probleem."