UPDATE: 'Standard en Anderlecht zien aanvaller door de vingers glippen'

UPDATE: 'Standard en Anderlecht zien aanvaller door de vingers glippen'

29-06-2019 21:30 Laatste update: 21:32
6

Anderlecht en Standard zijn al decennia actief aan het scouten in Frankrijk. Recent zou Omar Benyounes van vierdeklasser AS Saint-Priest beide topclubs op zijn gevallen. Dat meldt het Franse Footmercato.

Benyounes, geboren in 2000, is een linkervleugelspeler die zoals gezegd uitkomt voor AS Saint-Priest. Hij is momenteel nog actief voor de U19 van de club uit de National 2. Benyounes maakte naar verluidt indruk op de Gambardella Cup, waar hij in de slotminuut de winnende goal produceerde tegen eersteklasser OGC Nice. 

Volgens Footmercato zijn Anderlecht en Standard niet de enige ploegen die het talent van Benyounes hebben erkend. Eersteklasser AS Saint-Étienne alsook tweedeklasser Orléans en Metz zouden gecharmeerd van hem zijn. AS Saint-Priest, de club van Benyounes, houdt er komende zomer dus beter rekening mee dat er clubs voor hem aan komen kloppen.

UPDATE 29/06 21.30u: België zal toch niet de bestemming van Benyounes worden. Volgens Foot Mercato trekt de flankaanvaller richting het Franse Orléans. Ook Saint-Etienne en Metz toonden interesse, maar Benyounes kiest voor de Ligue 2 met Orléans.