Anderlecht weet wat Mbokani wil: 'Zekerheid en riant loon'

Anderlecht weet wat Mbokani wil: 'Zekerheid en riant loon'

13-05-2019 07:19 Laatste update: 07:27
19

RSC Anderlecht denkt nog altijd aan Dieumerci Mbokani als aanvaller voor volgend seizoen. De ex-speler wil gerust terugkeren naar het Astridpark. Maar volgens Het Nieuwsblad is het eisenpakket van Mbokani niet van de poes.

Het contract van Mbokani loopt aan het einde van dit seizoen af bij Royal Antwerp FC. De Congolees wandelt dus gratis de Bosuil uit. Omdat zijn nieuwe ploeg geen transfersom hoeft te betalen, vraagt Mbokani door. Volgens de krant wil Mbokani volgend seizoen meer gaan verdienen dan dat hij nu bij Antwerp doet. Nu speelt Mbokani naar verluidt voor circa één miljoen euro per jaar.

Ondanks dat Mbokani al 33 lentes jong is, denkt de aanvaller nog niet aan stoppen. In november blaast Mbokani een nieuw kaarsje uit. Toch wil hij binnenkort een contract van twee seizoenen tekenen. Het is maar de vraag of Anderlecht in dat avontuur wil stappen met de man die dit seizoen goed was voor elf goals en negen assits. Antwerp lijkt alvast geen poging meer te doen om Mbokani langer aan boord te houden.