Overtuigd om te slagen: “Ik wil niet weg bij Anderlecht”

Overtuigd om te slagen: “Ik wil niet weg bij Anderlecht”

13-05-2019 07:00
6

Hij leek dit seizoen af te sluiten op de bank, maar kijk zondag mocht Bubacarr Sanneh nog eens opdraven voor RSC Anderlecht. Tegen Royal Antwerp FC begon hij in het hart van de verdediging. Sanneh hoopt dat er een vervolg komt.

Karim Belhocine kon voor de match op de Bosuil geen beroep doen op Kara Mbodj en James Lawrence. De interim-trainer van Anderlecht greep daarom terug naar Sanneh. Die de laatste maanden niet verder kwam dan de bank. “De voorbije maanden waren inderdaad heel frustrerend”, noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van de Ghanees.

Sinds de terugkeer van Mbodj leek Sanneh overbodig bij Anderlecht. “Maar zo zit het voetbal in elkaar, je moet je hoofd omhoog houden. Ik kreeg veel steun van Kara. Senegalezen en Gambianen spreken dezelfde taal. Ik heb heel veel respect voor hem, ik zie hem niet als een concurrent."

Zijn makelaar liet al ontvallen dat Sanneh na dit seizoen weg wil, maar de aankoop van acht miljoen euro spreekt dat nu tegen. "Neen, ik wil niet weg. Ik wil bewijzen dat ik hier wel degelijk mijn plaats heb. Ik zal daar alles aan doen"