Imke Courtois smaakt gedrag van Wesley niet: Dat uitlokken moet uit zijn voetbal

Imke Courtois smaakt gedrag van Wesley niet: "Dat uitlokken moet uit zijn voetbal"

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 23:20zo 12-05-2019 om 23:20

Laatste update: zondag 12 mei 2019 om 23:27zo 12-05-2019 om 23:27

De spanning liep hoog op tijden de topper tussen Club Brugge en Racing Genk (3-2). De topper kenmerkte zich door vele opstootjes. Analiste Imke Courtois vond dat Brugge-spits Wesley te vaak betrokken partij was. 

"Ik vind dat Wesley zich daar steeds veel te makkelijk in laat betrekken. Hij provoceert zo makkelijk, ging Aidoo zelfs opzoeken om hem mogelijk een kaart aan te smeren. Dat uitlokken moet uit zijn voetbal. Eens temeer omdat hij ook vandaag zo'n sterke match speelde", gaf Courtois haar opinie in de studio van Play Sports.

Courtois oordeelt dat Wesley nog een voorbeeld kan nemen aan iemand als Leandro Trossard. "Wat een verschil met Trossard, die geweldig op zijn benen bleef na een stevig duel met Mata."

Overigens was Courtois van mening dat Genk ook niet onbetuigd bleef bij de discussies op het veld. "Dat de zenuwen strak gespannen stonden, is een understatement. Joseph Aidoo was regelmatig van de partij, op een gegeven moment moest Sander Berge hem zelfs kalmeren", zag de voormalige Red Flame.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De titelstrijd is nog niet gestreden! @clubbrugge stuurt @krcgenkofficial met een 3-2 nederlaag en zonder titel terug naar huis #clubbrugge #krcgenk #genk #vanaken #openda #vormer #clugnk

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Poll

Stoor(de) jij je ook aan het gedrag van Wesley?

(595 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws