Clement blijft boos over 2-1: Drie man in het busje en niemand ziet het

Clement blijft boos over 2-1: "Drie man in het busje en niemand ziet het"

12-05-2019 22:42 Laatste update: 22:53
103

Club Brugge heeft het titelfeest van Racing Genk voorlopig uit weten te stellen. In de rechtstreekse kraker stapte achter Club als winnaar van het veld: 3-2. Na afloop van de match ging het vooral over de 2-1 van Loïs Openda. Philippe Clement was furieus en meent dat de goal niet had mogen tellen.  

In tegenstelling tot arbiter Bram Van Driessche in de VAR zag de coach van Genk voorafgaand aan de goal wel een fout van Wesley Moraes op Joseph Aidoo. "Ik ken mijn speler: Aidoo is niet iemand die zomaar neergaat als er niets aan de hand is. Zijn lip is niet voor niets zo dik", zei Clement voor de camera van Play Sports.

Clement vond het achteraf een cruciale fase. "Er zijn drie mensen in dat busje maar toch ziet niemand dat. Goal of geen goal, dat scheelt een flinke slok op de borrel. Want uiteindelijk heeft Club gewoon één moment meer gepakt dan wij. Het was helemaal niet nodig om hier te verliezen", baalde Clement.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De titelstrijd is nog niet gestreden! @clubbrugge stuurt @krcgenkofficial met een 3-2 nederlaag en zonder titel terug naar huis #clubbrugge #krcgenk #genk #vanaken #openda #vormer #clugnk

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op