Leko ziet Club Brugge verdiende zege boeken, maar: We hadden geluk

Leko ziet Club Brugge verdiende zege boeken, maar: "We hadden geluk"

12-05-2019 21:19
32

Club Brugge heeft de titelstrijd zondagavond nieuw leven ingeblazen. De ploeg van Ivan Leko won met 3-2 van KRC Genk en verkleint de kloof met de leider naar drie punten.

De Kroatische coach was dan ook tevreden na de wedstrijd. "In voetbal kan alles. We wisten dat het op mentaal vlak een hele moeilijke wedstrijd ging worden. Wij moesten winnen tegen een hele goede ploeg die in vorm is, en dat deden we ook dus ik ben superblij", vertelde Leko volgens Het Laatste Nieuws.

"Vanaf de eerste minuut waren we de betere ploeg, maar we misten finesse in het laatste derde van het veld. Ik zag een heel goed Club Brugge vandaag. Power, intensiteit, pressing... De match kon anders eindigen als Hans die penalty binnentrapt. Maar we zijn blijven knokken tot de laatste minuut."

"We waren beter op fysisch vlak, op voetballend vlak, we hadden meer balbezit, meer kansen om te scoren... Chapeau voor mijn jongens. In de tweede helft speelden we alles of niets, er zaten tien maanden werk in de wedstrijd vandaag. We hadden geluk in de laatste minuten, maar er was maar een ploeg die verdiende om te winnen", besloot Leko.