Rits over spectaculaire ommekeer in Jan Breydel: Dat heeft iets opgeleverd

Rits over spectaculaire ommekeer in Jan Breydel: "Dat heeft iets opgeleverd"

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2019 om 20:25zo 12-05-2019 om 20:25

Laatste update: zondag 12 mei 2019 om 20:26zo 12-05-2019 om 20:26

KRC Genk is er zondagavond niet in geslaagd de landstitel binnen te rijven op het veld van Club Brugge. De Limburgers leken in de eerste helft op weg naar een zege, maar na de rust zorgde Blauw-Zwart voor een spectaculaire ommekeer.

Het Jan Breydelstadion ontplofte helemaal in de tweede helft. "De sfeer was vandaag ongelooflijk, vanaf het moment dat we met de bus aankwamen. We wisten dat het vandaag van moeten was", vertelde Mats Rits na de wedstrijd aan Play Sports. "We hebben verdiend gewonnen. Het was een gesloten eerste helft, maar ik denk dat wij de meeste kansen hadden."

"Tijdens de rust hebben we gezegd dat we gewoon zouden blijven doorduwen. De eerste twintig minuten van de tweede helft hebben we alles op alles gezet. Dat heeft iets opgeleverd vandaag. Het tegendoelpunt na drie minuten? Dat is natuurlijk het ergste scenario dat we ons kunnen inbeelden. Maar we spelen allemaal al lang genoeg voetbal om te weten dat het snel kan keren."

"Het voornaamste vandaag zijn de drie punten. Alles ligt nog open. We weten dat Genk nog altijd een voorsprong heeft van drie punten, maar kampioen laten spelen hier bij ons thuis, dat mochten we niet laten gebeuren", besloot Rits.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De titelstrijd is nog niet gestreden! @clubbrugge stuurt @krcgenkofficial met een 3-2 nederlaag en zonder titel terug naar huis #clubbrugge #krcgenk #genk #vanaken #openda #vormer #clugnk

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws