Antwerp is zeker van vierde plek na felbevochten gelijkspel tegen Anderlecht

12-05-2019 16:24
8

De partij tussen Antwerp en Anderlecht heeft niet voor een winnaar gezorgd. Anderlecht begon het best, maar gaf de partij daarna uit handen. Het pakte uiteindelijk nog een punt op bezoek bij The Great Old: 1-1.

Veel beter kon de partij niet beginnen voor RSC Anderlecht. Na nog geen vijf minuten voetballen kwam het al op voorsprong via Ivan Santini. Het nochtans sterk verdedigend Antwerp was niet bij de pinken voor deze fase.

De wedstrijd was echter nog lang niet gespeeld. Verre van. Veel strijd en kansen voor beide teams zorgde voor een bijzonder spannende eerste helft, maar niet meer voor doelpunten.

In de tweede helft bleef Antwerp doordrukken, ook met succes. Het was opnieuw Didier Lamkel Zé die de Bosuil feest kon doen vieren. Na amper enkele minuten vetballen schoot hij een niet te missen kans voorbij Thomas Didillon.

Anderlecht was nog aan het slapen en bezweek onder de druk van de thuisploeg. De Brusselaars kwamen amper nog tot voetballen en hadden het bijzonder moeilijk tegen The Great Old, al kwam Antwerp niet meteen tot veel kansen.

Antwerp had heel wat energie verspeeld, maar werd daar niet voor beloond. Ondanks het overwicht werd Didillon niet meer geklopt, het bleef bij een 1-1 stand.