Denswil heeft goed nieuws voor Club Brugge: Ben hier volgend jaar nog lekker

Denswil heeft goed nieuws voor Club Brugge: "Ben hier volgend jaar nog lekker"

11-05-2019 20:44 Laatste update: 20:46
3

Stefano Denswil is inmiddels al een oudgediende bij Club Brugge. Het zou niet zo verrassend zijn als de verdediger komende zomer vertrekt. Al hoeft dat niet voor Denswil.

Afgelopen zomer stond hij nog dicht bij een akkoord met Brighton. Toen kwam het niet tot een overgang. Denswil wil ook niet absoluut vertrekken bij Club Brugge. "Ik herhaal elk jaar hetzelfde: ik laat dat over aan de club en mijn zaakwaarnemer", zegt Denswil aan Het Nieuwsblad.

"Als die eruit komen, is het aan mij. Bij Brighton waren de clubs en de zaakwaarnemers eruit in het begin, maar op het einde niet echt. Het zij zo. Ik ben nog steeds speler van Club. Als de clubs er niet uit komen, ben ik hier volgend jaar nog lekker."

De Nederlander voelt zich dan ook goed in ons land. "Het is niet zo dat ik tussen nu en twee jaar een stap moet zetten. Je hebt het wel in je achterhoofd, maar het plaatje moet passen. Financieel kan iedereen wel weg. Maar of het sportief interessant voor je is, is een ander verhaal", besluit Denswil.