Boskamp niet op één lijn met Leko: Die man moet natuurlijk iets zeggen

Boskamp niet op één lijn met Leko: "Die man moet natuurlijk iets zeggen"

11-05-2019 11:00
5

'Racing Genk kroont zich dit weekend tot landskampioen.' Johan Boskamp kreeg deze stelling in het Belang van Limburg voorgeschoteld en ging ermee akkoord. Boskamp verwacht dus dat Genk de titel pakt op het veld van Club Brugge. 

"De mensen zeggen vaak dat ik gek ben, maar ik zie Genk in Brugge kampioen spelen. Ik heb al vaak gezegd dat ik het de beste ploeg vind. Het is ontzettend leuk om naar te kijken en ze verdienen het. De druk heeft tot dusver nog geen vat op ze gehad, dus waarom zou dat nu wel het geval zijn?", uit hij zijn vertrouwen in de Limburgers.

Van uitspraken van Ivan Leko raakte hij dan niet onder de indruk. "Volgens Ivan Leko is zijn Club de favoriet, maar die man moet natuurlijk iets zeggen. Hij spiegelt zich nu aan Liverpool en Tottenham. Zo heb je altijd wat natuurlijk. Alle ploegen gaan dat de komende jaren uitspreken. Een nieuwe slagzin voor de coaches. Als trainer moet je niet de dingen die op andere velden gebeuren gebruiken, maar je focussen op je eigen ploeg", oordeelt de analist.