Bedankje van Tottenham-spelers richting PSV: Wel wat berichten gekregen

Bedankje van Tottenham-spelers richting PSV: "Wel wat berichten gekregen"

10-05-2019 20:20

De spelers van Tottenham Hotspur zijn de rol van PSV in de succesvolle Champions League-campagne van de Engelse topclub niet vergeten. Dat stelt Mark van Bommel. Door het gelijkspel van PSV tegen Internazionale in december (1-1), ging Spurs naar de achtste finale.

Na de wonderbaarlijke ontsnapping tegen Ajax gingen de gedachten terug naar de manier waarop Tottenham de groepsfase overleefde. "Onze masseur Eddy Pepels heeft wel wat berichten gekregen van de Belgische internationals, want hij werkt ook bij de nationale ploeg", zegt Van Bommel tegen De Telegraaf. "Het zegt toch wel wat dat er nu nog aan die wedstrijd wordt teruggedacht."

PSV richt zich nu op de ontknoping van de Eredivisie. De Eindhovense ploeg kan weinig anders dan winnen en afwachten wat Ajax doet. In dat soort gevallen komen er weleens aanmoedingspremies vrij. "Ik kan me voorstellen dat er nu weer een sponsor van PSV is die iets in het vooruitzicht stelt voor de tegenstander van Ajax...", aldus Van Bommel met een knipoog.

Hij doelt op de titelstrijd van 2016, toen een PSV-sponsor de nieuwste iPhone beloofde aan de spelers van De Graafschap. Op de Vijverberg kwam Ajax niet verder dan een 1-1 gelijkspel, waardoor de landstitel naar Eindhoven ging.