Genk, Anderlecht of Monaco voor Benson? Ik sprak al met het bestuur

Genk, Anderlecht of Monaco voor Benson? "Ik sprak al met het bestuur"

10-05-2019 09:47
15

Manuel Benson liet als huurling van KRC Genk dit seizoen mooie dingen zien bij Moeskroen. Normaliter keert de flankaanvaller terug naar Limburg, maar ook RSC Anderlecht en AS Monaco werden al genoemd als mogelijke bestemmingen.

Tegenover La Capitale spreekt Benson zich uit over zijn toekomst. Zo zal er binnenkort een onderhoud zijn met de mensen van Genk. "Ik sprak nog niet met Philippe Clement, maar wel met het bestuur van Genk. Aan het einde van het seizoen zullen we wel gaan samenzitten."

Genk scheert momenteel hoge toppen, al denkt Benson voornamelijk aan zichzelf. "De Champions League? Het is vooral belangrijk dat ik de goede keuze maak en waarom niet één of twee jaar wachten vooraleer ik mij kan tonen in deze competitie?", hint de winger naar een nieuwe club.

Anderlecht of Monaco?
Moeskroen bemachtigde een aankoopoptie, maar die ligt met drie miljoen wellicht te hoog voor hen. Anderlecht en Monaco toonden al interesse, maar Benson blijft er rustig onder. "Dat is voor mijn makelaar en ik heb hem en mijn familie gezegd dat ze nu even niks moeten melden. Ik wil me nu focussen op mijn terugkeer op het veld en nadien zien we wel", besluit hij.