Worden Clement en Schrijvers herenigd? Hij zal weten wat hij aan Siebe heeft

Worden Clement en Schrijvers herenigd? "Hij zal weten wat hij aan Siebe heeft"

10-05-2019 09:31
7

Vorige zomer verliet Siebe Schrijvers Racing Genk en trok hij verrassend genoeg naar Club Brugge. Daar kan de 22-jarige Limburger wel rekenen op speelkansen. Bij Het Nieuwsblad wordt er teruggeblikt op die overstap.

Schrijvers stuurde zelf aan op een vertrek. "Het is niet zo dat Clement tegen Siebe was", aldus zaakwaarnemer Nico Vaesen. "Hij heeft er zelfs alles aan gedaan om hem langer in Genk te houden. Alleen was de situatie op dat moment zo dat wij dachten dat Club een betere stap was voor zijn ontwikkeling. En zo is het ook gebleken."

Dat bevestigt zijn vader Rob. "Siebe moest niet weg bij Genk. Clement wilde dat hij bleef en we hebben een heel moeilijke keuze moeten maken. Maar vorig seizoen zagen we dat Clement op zijn middenveld voor kracht en gestalte koos, zoals voor Seck. Nu ligt dat misschien anders."

Hereniging met Clement
Clement wordt nadrukkelijk genoemd bij Club Brugge voor volgend seizoen, maar daar maakt vader Rob zich geen zorgen in, integendeel. "De Siebe die hij dan onder zich krijgt, is niet meer dezelfde speler. Hij speelt vol vertrouwen en komt goed overeen met de andere spelers",besluit de man.

"Goeie spelers vinden elkaar altijd", voegt Vaesen eraan toe. "En als Philippe Clement trainer wordt van Club, dan zal hij na dit seizoen ook weten wat hij aan Siebe heeft."