Club Brugge heeft haar fans nodig tegen Genk en kondigt er één bijzondere aan

Club Brugge heeft haar fans nodig tegen Genk en kondigt er één bijzondere aan

09-05-2019 20:28
12

Zondag kan de Jupiler Pro League beslist zijn. Wint Genk tegen Club Brugge, dan is de kampioen bekend. Bij Blauw-Zwart willen ze dat niet zien gebeuren. Club Brugge doet daarom een beroep op haar twaalfde man en ex-speler Robert Spehar.

'We zeggen het vaak, maar club heeft zijn twaalfde man nu echt nodig. Zondag is het van moeten, zondag kunnen we belangrijke punten halen tegen Genk. Daarom roepen we elke supporter, in elke tribune, op om vroeger naar het stadion te komen. Vertrek een halfuurtje vroeger, laat dat laatste pintje staan en kom naar het stadion. Beman je plaats, vul je vak en geef onze spelers reeds bij de opwarming de vocale steun die het Jan Breydelstadion al zo vaak in vuur en vlam gezet heeft', klinkt het bij Club Brugge.

Blauw-Zwart beweert iets terug te gaan doen voor haar fans en kondigt Spehar aan. 'Wij zorgen op het veld voor wat extra animatie. Robert Spehar komt langs bij ClubTV Live en geeft de aftrap. Om 17u30 slaan onze twee meest fanatieke tribunes, de Noord en de Oost tribune de handen in elkaar. DJ Phonk uit de Noordtribune en Bram Riot Beats uit de Oosttribune draaien samen op het hoofdveld en verwachten iedereen in de tribune om de spelers aan te moedigen.'